ΚΑΙΡΟΣ · LIVE20.7°CΣχεδόν αίθριος26% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Δίκη για τα Τέμπη: «Ο Καραμανλής θα έπρεπε να δικάζεται για κακούργημα, για ανθρωποκτονία από δόλο»

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 22



Στους πολιτικούς και φυσικούς υπευθύνους του σιδηροδρομικού δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου αναφέρθηκαν οι συγγενείς των θυμάτων που καταθέτουν κατά την 36η δικάσιμο της δίκης για τα Τέμπη, η οποία πραγματοποιείται στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων Λάρισας.

«Την αλήθεια την δήλωσε ο κ.

Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε ότι “αν τα τρένα δεν ήταν ασφαλή, δεν θα έμπαινε κανείς”», τόνισε κατά την κατάθεσή του ο πρόεδρος του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, Λυσίμαχος Παπάζογλου, πατέρας του 22χρονου Γιώργου Παπάζογλου, μίλησε για την κατάσταση του σιδηροδρόμου.Ακολούθως, αναφέρθηκε στην πυρόσφαιρα και στα αίτια πρόκλησής της, απορρίπτοντας την εκδοχή ότι προκλήθηκε από τα έλαια σιλικόνης.

Στην κατάθεσή του αναφέρθηκε και σε έναν από τους κατηγορουμένους, τον Ζαχαρία Στουρνάρα, ο οποίος έχει καταγραφεί σε βίντεο στο γνωστό συμβάν με τον σταθμάρχη Λάρισας, όταν του ζητούσε να διακόψει τις δηλώσεις του, λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα.

Ο κ.

Παπάζογλου υποστήριξε ότι ο κ.

Στουρνάρας είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και μίλησε για συγκάλυψη, ζητώντας από το δικαστήριο να εντοπίσει τον λόγο για τον οποίο σκοτώθηκε το παιδί του.

«Πέταξαν τους νεκρούς μας στα σκουπίδια, μια πράξη που είναι μέγιστη ύβρις για τους νεκρούς μας»document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ο καθηγητής του ΑΠΘ δέχθηκε ερωτήσεις από τον Λεωνίδα Κουμπούρα, συνήγορο της οικογένειας Πλακιά, με τον Αντώνη Ψαρόπουλο να αντιδρά, λέγοντας ότι από εδώ και πέρα οι οικογένειες θα αντιδικούν μεταξύ τους, «αφού κάποιοι έτσι θέλουν».

Η Δέσποινα Γκανίδου, μητέρα του Γιώργου Παπάζογλου, αναφέρθηκε σε πτυχές της ζωής του γιου της, ο οποίος τη μοιραία νύχτα ταξίδευε με τη σύντροφό του στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας.

Τη στιγμή της σύγκρουσης, ο Γιώργος βρισκόταν στο κυλικείο, έχοντας πάει να πάρει ένα μπουκάλι νερό.

«Η κοπέλα του, αφού κατάφερε να βγει από το βαγόνι 3, τον αναζήτησε, τον πήρε τηλέφωνο, αλλά φυσικά δεν κατάφερε να τον βρει.

Στις 23:40 χτύπησε το κινητό μου και ήταν το μοιραίο...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 20.7 °C · 26%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies